MEZÍTLÁBAS PARK KIALAKÍTÁSÁNAK BEFEJEZÉSE

Mezítlábas Park kialakításának befejezése

 

 

A projekt Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. A 9,10 millió forint európai uniós támogatás segítségével létrehozásra került a Mezítlábas Park. A Park Gárdonyban, a Polgármesteri hivatal melletti területen került kialakításra. A Mezítlábas parkban különböző burkolatok kerültek kialakításra – fakéreg, homok, gyep, öntött gumi és kavicsburkolat -, valamint játékeszközök kerültek telepítésre.  A 100% intenzitású, vissza nem térítendő támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította.

 

A TOP-7.1.1-16 azonosító számú projekt keretében létrehozott Gárdony Város HKFS-ében foglaltak megvalósításához kapcsolódóan került támogatásra az Életfácska Református Óvodáért Alapítvány projektje, a Mezítlábas park kialakítása. A szabadtéri park a Katlan elnevezésű Sport park területén, a 2483 Gárdony, Szabadság úti, a Polgármesteri hivatal melletti területen került kialakításra. A beruházás keretében park kialakítása valósult meg a minőségi és élhető kisváros kialakítása, a növekvő népesség és a helyi közösség megtartása érdekében. A fejlesztés célja egy új közösségi tér kialakítása volt, amely multifunkcionális, új funkciójú és hozzájárul a belvárosi funkció kialakulásának elősegítéséhez. A fejlesztés eredményeként egy közösségi tér kialakítása valósult meg Gárdonyban. A beruházás keretében kialakított multifunkcionális park hiánypótoló beruházás. A park kialakítása mellett játszótéri eszközök beszerzése is megvalósult. A park kialakításával újabb helyszín szolgálja a minőségi időeltöltés lehetőségét gyermekek és kisgyermekes családok részére. A beruházás megvalósulása hozzájárul az egészséges életmód és a sportolás népszerűsítéséhez, valamint a HKFS-ben megfogalmazott célok eléréséhez.

 

Projekt adatok:

 

Felhívás kódja, megnevezése: TOP-7.1.1-16 Kulturális és közösségi terek infrastrukturális fejlesztése és helyi közösségszervezés a városi helyi fejlesztési stratégiához kapcsolódva.

Projekt címe és azonosító száma: Mezítlábas Park kialakítása,TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2018-00021

Szerződött támogatás összege: 9,10 mFt 

Támogatás mértéke: 100 % 

Megvalósítás ideje: 2018.09.24. – 2019.05.31.

Kedvezményezett neve: Életfácska Református Óvodáért Alapítvány

Telefon: +36 30 566 7066

E-mail: gardonyref[kukac]gmail.com

Honlap: www.eletfacskaovoda.hu

Cím: 2483 Gárdony, Bóné Kálmán u. 8.

 

Életfácska Református Óvoda

Cím: 2483. Gárdony, Posta u. 20
Tel.: +36 30 566 7066 (óvodavezető)
E-mail: info[kukac]reformatusovoda.hu
Fenntartó: Gárdonyi Református Egyházközség

A honlapon felhasznált képanyagok az óvoda tulajdonát képezik, engedély nélküli felhasználása szigorúan tilos!

 

2019 © Minden jog fenntartva!

Wedesign, karbantartás: Polarsys Bt.